Formely known as ummisoven
http://ummisoven.blogspot.com/
Kepakaran kami membuat kek dan pastri yang pasti dapat membantu membuat majlis harijadi,perkahwinan dan hari keraian anda menjadi lebih meriah.
sweet memories begin with ... a small bite ikan bakar sumber : mama siah Rosiah Manap Resepi: 2 keping ikan pari (sederhana besar) 5 sudu besar cili giling 5 biji bawang merah kecil 1/2 biji bawang besar 2 biji bawang putih 1/2" kunyit hidup 1/2" lengkuas 1 batang serai Gula dan garam secukupnya Sedikit belacan minyak masak secukupnya Kiub ayam (pilihan jika suka) Caranya: 1. Satukan semua bahan, umi guna blender kecuali gula, garam dan belacan. 2. Panaskan minyak masukkan belacan goreng hingga terbit bau juga bahan giling tumis sehingga pecah minyak cili, dah masak masukkan garam dan gula sesuaikan rasa dia jika suka boleh letak daun limau purut, dah masak ketepikan sebentar. 3. Sediakan alumunium foil letak ikan kemudian sapukan bahan tumis tadi, kemudian balut kemas-kemas. 4. Masukkan dalam oven bakar dalam 25minit dengan suhu 160 celcius atau sehingga masak. 5. Dah siap boleh makan dengan nasi panas ....+ ulam sedap...
As salam ..untuk adik-adik yang bertanya..untuk penghantaran luar dari ampang memang ada charge delivery yea yang, yang lain boleh refer kat bawah ni : KEK PENGANTIN JENIS : SPONGE CAKE / ICING BUTTERCREAM PERASA : COKLAT / VANILA / STRAWBERRY / PANDAN / OREN. WARNA: BOLEH IKUT TEMA YANG DIKEHENDAKI HARGA : 3 TINGKAT (1/2KG+1KG+2KG) = RM200 4 TINGKAT (1/2KG+1KG+1.5KG+3KG) = RM300 5 TINGKAT (1/2KG+1KG+1.5KG+2KG+3KG) = RM400 ====> tidak termasuk besi alas tu yea.
Comments
Post a Comment