Wedding Story

Thursday, April 18, 2013

CREAMPUFF

 great memories begin with ..a small bite
 
Dua hari yang paling sibuk  melayan cik creampuff yang gebus ni , seronok juga tak adalah masa terbuang macam  tu jerr ..dapat duit poket pulak tu ..ehemmm ..mata duitan juga akak ni .. lepas ni nak memahirkan diri kat cik eclair sayang pulak pergi kelas tapi tak buat ..dan yang jadi mangsa cuba try test  sedap ke tak sedap adikku yang kat semenyih nuuunn ...dia jer  yang sanggup melayan kerenah kakak dia ni yang suka membaking .. kalau tak sedap dah tau dah bila tengok mata dia yang bolat tu ..kalau sedap mesti dia kata lain kali buat macam ni ..bukan yang hari tu ...dan  kakak dia ni jawab tauuuu  ...cekodok pisang yang dia buat memang sedap kalau dia buat berebut kami semua ..jangan gelak memang betul lagi satu laksa Johor dia memang mabeles cik jah .. kami satu family memang suka makan so .. nak join tak ...

No comments:

Post a Comment