Wedding Story

Wednesday, November 12, 2014

Frozen cupcake



As salam
membelek benda yang kiut miut ni seronok,
 satu hari suntuk menyiapkan bunga-bunga yang berbagai warna untuk diletak sebagai hiasan atas cuppies
Warna biru yang menjadi kegilaan ketika ini frozen lama-lama akak pun suka warna biru 
awak...awak...awak suka warna apa
merah..biru 
tandanya i love you
ha..ha..ha 
kadangkala terbaca juga message untuk anak-anak
ala macam tak biasa dulu-dulu kita pun macam tu juga kan
zaman remaja 

inilah hobi mengisi masa lapang
sila-sila tengok nak order pun boleh 
wasap akak 015-9261 7660



No comments:

Post a Comment