Wedding Story

Friday, November 7, 2014

FROZEN CAKE


Party time
FROZEN CAKE ....


Salam seronok akak tengok pic yang dikirimkan oleh ibu Aifa, Farah terima kasih banyak-banyak farah,
 anak akak dah besar dah tak ada kelam kabut hantar kek ke tadika, dulu-dulu akak siap tunggu dekat tadika rasa macam party kat rumah pulak akak buat, tengok budak-budak comel berebut makan kek, lepas tu dapat goodies bag siap nyanyi-nyanyi lagi akak pun join sekali ha..ha, 
Memang masa sebegini sangat berharga dan inilah kenangan kita yang paling indah, tengok anak-anak senyum, rasa puashati sangat-sangat.
Selamat Hari lahir Aifa Sumayah ...mak cik doakan semoga aifa menjadi anak yang bijak dan solehah, sentiasa menghormati ibu dan ayah yang banyak jasanya menjaga aifa.
Terima kasih sekali lagi untuk Farah sokongan farah sangat-sangat akak hargai.

No comments:

Post a Comment