Wedding Story

Wednesday, November 19, 2014

BIRTHDAY CAKE


As salam
selesai tugas didapur  ..bolehlah relax-relax depan tv pulak yea tengok cerita kegemaran tapi hari ni cerita kat tv entah apa-apa entah tak ada yang menarik ..ke sebab mata ni nak lelap tapi risau takut terlelap ..kejap lagi nak hantar aqil lepas tu nak ambil kakak dia pulak,
petang ada appoinment dengan cik liza dari sme kena dengar ceramah dia pula hari ni ..
sesekali kena recharge bateri yang tinggal setengah ni ..
semangat semangat bak kata cik liza ..jangan putus asa semua kami tolong apa lagi masalahnya cik liza penyakit M ni banyak sangat
untuk sahabat dan adik-adik yang nak order BIRTHDAY CAKE
Wasap: 015-9261 7660
msg: 019- 232 2107
maaflah kalau call tek berangkat almaklumlah 
akak ni fulltime mama sibuknya Allah jer yang tau
terima kasih yang sudi memahami ..



No comments:

Post a Comment