Wedding Story

Saturday, September 20, 2014

Sugar Cookies


Aktiviti sepanjang minggu ini
 suka bab pink-pink ni kalau boleh semua nak akak pinkkan
kali ni doorgift kawan akak dialam maya Puan Belina

Sugar Cookies ...
seronok bau cookies tu mak aiiii ..menggoda kalbu lepas bakar kenalah rasa hampir 6 keping baru okey  ..hi..hi..hi
lepas tu pack pulak bab  yang ni boleh ZZZzzzZZZzzz dengan reben
mata kat tv jerr bilalah nak siap  ..tapi siap juga akhirnya
tarraaaaa



Wednesday, September 10, 2014

Frozen Cake




Salam kesian rumah akak ni asyik kena tinggal jerr ,,
sibuk kat dapur dengan oven dengan periuk dengan kuali lepas tu kain baju bertimbun pergi kedai lagi beli barang dapur lepas tu amik kesempatan pergi urut-urut badan yang lenguh-lenguh ni memandangkan usia pun dah bertambah lepas tu makan dekat kedai mummy kawan baru lepas tu lupa  nak hapdate blog he..he..he lepas tu dapat pesanan  ringkas awak tu berniaga ke idak ...dan kakak pun  jawab lerr berniaga yang tu ha nun kat atas bukti aktiviti seharian Frozen Cake yang tengah hot.. ni nak tengok csi miami lagi pasti .. rugi tak tengok kannnn
haaa..adik-adik sekelian yang nak order kek comel kat atas tu 
wasap akak 01592617660
tak payah wasap yang bukan-bukan akak ni anak dah besar maknanya umur dah banyak..oopppssss betul kan... wasalam  ..