Wedding Story

Wednesday, March 19, 2014

BERENDOI CUKUR JAMBUL DAN AQIQAH


Request dari sahabat untuk CUKUR JAMBUL,  seronok bermain dengan fondant bayangkan macam main plastisin masa kecik dulu-dulu, 
Tema BABY GIFT kali ni biru untuk boy 
msg umi 019-232 2107

 Ternganga baby ..ZZZZzzzzZZZ ,,tidurlah sayang ,,,,,,,......

 Satu set 16pcs

sooter tak lupa ....

Doorgift Murah-Murah untuk semua majlis



Menyiapkan gift@cenderahati sahabat untuk majlis cukur jambul dan pertunangan ..
seronok bermain dengan warna juga aksesori yang comel-comel ni lekat sana lekat sini tampal sana tampal sini dan yeaaaa..siap boleh hantar anak pergi tuisyen pulak  
lega sekurang-kurangnya ringan beban tuan punya majlis ..ialah tugas akak adalah untuk membantu memudahkan perjalanan majlis.. 
DOORGIFT .... jika nak tempah candy buffet or birthday party pun boleh call jerr no. kat bawah ni 
 OR
 sms:019-232 2107, 
whatsapp:015-92617660 - kak umi

 -------->   Dalam dia boleh pilih 2 cupcake sama perasa M size
atau
--------> 1 M  size cupcake, 1 jelly bentuk buah agak besar juga sizenya
atau
                                        terpulang pada anda untuk menentukan apa isinya

Doorgift murah



# Doorgift #saya jual