Wedding Story

Wednesday, May 8, 2013

BABY SHOWER CAKE



great memories begin with a ... small bite

Salam kek untuk baby Amanda .. 
terima kasih untuk mommy dan daddy baby amanda tak sabar nak dukung dia ..lega sangat-sangat bila mommy amanda beritahu dia puashati rasanya itulah ubat hilang penat yang paling mujarab ..semalaman bermain dengan doh tapi seronok tak terasa pun hingga cik hubby beritau dah pukul 1am ..haa ya ke ..patutlah sunyi semua tentera akak dah masuk tidur rupanya,
tak apa hari ni boleh tidur awal esok baru mula tugasan yang lain ... terima kasih anak-anak umi dapur dah siap kemas ..bolehlah umi bersantai-santai sambil bersilat dengan kain baju depan tv tengok cerita yang umi suka criminal mind ...


No comments:

Post a Comment