Wedding Story

Wednesday, April 10, 2013

Baby cupcake

 great memories begin with a ... small bite

Suka sangat buat deco untuk baby & budak-budak comel macam baby daisy ni
terima kasih untuk mummy and daddy baby daisy seronok dapat pegang dia, cium sikit baby wangikan ..bangun tidur pun wangi ..aqil kata wongi lah baby ni tapi dia girl adik tak boleh cium dosa oppppss ialah betul tu so adik tengok jer yea, umi  bawalah dia balik haaaa???? mana boleh mummy dia nangis nanti ..  aduhaiii

No comments:

Post a Comment