Wedding Story

Saturday, March 23, 2013

MIX FRUIT MUFFIN & CREAM PUFF STORY

 mix fruit muffin
 

mini cream puff
 
Kesibukkan menyiapkan tempahan dari rakan-rakan untuk majlis doa selamat dan makan-makan family ..terima kasih semua sahabatku yanng baru dan yang lama yanng masih menyokong dan memberi dorongan supaya terus berdiri dari kak umi baru bertatih dan kini baru belajar nak berjalan kalian sentiasa ada disisi ..terima kasih sahabatku
mix fruit muffin untuk cikgu sarah ..cream puff untuk katering buat comel-comel biar sekali ngap jerr hhaaaa..kan senang rasa seronok dan puashati bila kawan-kawan suka hilang penat ..orang kata sebagai tukang masak kepuasan tu bila orang suka makan apa yang kita masak ..kak umi uli doh tu dengan rasa penuh kasih sayang seolah-olah yang nak makan tu anak kak umi sendiri ..kiera kata umi buat doh tu macam baby pulak ..ialah makanan harus dihormati, anakku .. tak palah kita sambung lain kali yea oven tu dah berbunyi kringggggg minta dijenguklah tu ..salam sayang  

No comments:

Post a Comment