Wedding Story

Wednesday, October 17, 2012

Upin Ipin & Tuah

 sweet memories begin with ... a small bite

Terima kasih pada Puan Munirah order kek ni untuk putera kesayangan sebenarnya Tuah is 4yrs old tapi dah teramik gambar is 6 pulak tak apalah kan yang sebenarnya umi dah tukar 4 yea ..sorrylah tuah mak cik ni berangan agaknya masa tu ..tapi macam ada terasa yang tak kena so mak cik pun check balik nota ..alamak 6 tu untuk kek lagi satu nasib baik sempat diselamatkan ..tq sekali lagi untuk Puan Munirah ...

sweet memories begin with ... a small bite 

No comments:

Post a Comment