Wedding Story

Tuesday, October 16, 2012

Kek Bola

 sweet memories begin with ..a small bite

Order dari kak ana best friend umi geng sembang kat sekolah masa tunggu anak memang best lah kak ana ni relax jerr orangnya, 
dia kata kek ni jiran dia yang suruh orderkan peminat setia Red Warrior orang klatelah katakan kalau tak sokong Kelantan mau derhaka namanya tapi umi suka juga Kelantan tu ..bukan apa cuma tau gol keeper dia yang lawa lagi glamour tu pemain lain tak tau pun ..harap-harap apek janganlah tenggelam dengan keglameran dia tu kan, 
hari ni birthday kak ana so HAPPY BIRTHDAY KAK ANA semoga hidup akak sentiasa dirahmati Allah hendaknya
terima kasih kak ana dan eiyka hepi besday to u ..

                                                 sweet memories begin with ..a small bite

No comments:

Post a Comment