Wedding Story

Thursday, October 11, 2012

Banana muffin

 sweet memories begin with .. a small bite

Muffin pisang yang akak paling suka buat simple yang best tu masa buat boleh makan sekali almond flake ni lepas tu kupas pisang mesti satu dua ngap dalam mulut so konon-kononnya selamat tak payanh nak makan malam ..tapi bila masa untuk beradu perut pun berdondang sayang semua rentak lagu ada ..last tak tahan turun kedapur juga mencari lauk alamak dah habis nak goreng telur malaslah pulak ..akhirnya usaha yang terakhir bancuh oat pejam mata telan jerr ..fikir-fikir lain kali tak nak buat lagilah ..tapi buat juga kan ..bilalah akak ni nak rajin dik ..


Resepi ni ada akak letak pada post yan lama-lama carilah yea kalau nak ..kat sini kena layan diri ..terima kasih

No comments:

Post a Comment