Wedding Story

Wednesday, August 29, 2012

Button time



Mengisi masa dengan bermain dengan butang yang berwarna-warni, hmmm ...tak sangka pandai juga cik abe umi belikan butang banyak-banyak wahhhh ...memang bestlah, seronok dapat buat sepit rambut untuk kiera lepas ni nak cari cekak rambut pulak hias dengan butang giant yang ada ni, boleh juga bagi kat nana & yaya anak buah umi yang comel dan gediks tu, cuti nanti nak cari pulak reben banyak pulak plan yea..agak-agaknya lah bila tu minggu ni penuh open house ..yang pasti mesti pergi juga ......... -umi-

No comments:

Post a Comment