Wedding Story

Wednesday, August 29, 2012

Button time



Mengisi masa dengan bermain dengan butang yang berwarna-warni, hmmm ...tak sangka pandai juga cik abe umi belikan butang banyak-banyak wahhhh ...memang bestlah, seronok dapat buat sepit rambut untuk kiera lepas ni nak cari cekak rambut pulak hias dengan butang giant yang ada ni, boleh juga bagi kat nana & yaya anak buah umi yang comel dan gediks tu, cuti nanti nak cari pulak reben banyak pulak plan yea..agak-agaknya lah bila tu minggu ni penuh open house ..yang pasti mesti pergi juga ......... -umi-

Tuesday, August 28, 2012

Blue cupcakes


sweet memories begin with ...a small bite

Cupcakes untuk open house bertemakan biru ...
lega dah siap rehat jap lepas ni projek muffin pisang KE punya ..ada sape-sape yang nak just sms umi yea jangan malu-malu 

Kosmetik dan set pemanjaan diri





Salam semua, 

Agar sentiasa ayu, anggun dan jelita selalu ...

Kami memperkenalkan produk-produk yang terdapat di Ummi's Oven, sebelum ni kami beroperasi offline kini sudah pun online  .. 

Terma & Syarat:

Sms/call atau email kpd saya nama dan alamat yang lengkap serta produk yang dikehendaki.

Proses penghantaran melalui POS LAJU akan dibuat SELEPAS PEMBAYARAN di sah kan terima.

Penghantaran disekitar Ampang adalah PERCUMA!!!!

Sebarang Pertanyaan sila hubungi: 
Kak Umi Rosmah : 019-232 2107
                      email    : umiross5395@gmail.com
                             FB    : Umi Rosmah

Monday, August 27, 2012

Boiboy kek


sweet memories begin with  .... a small bite

Terima kasih pada Rozilah tempahan masa bulan puasa hari tu ..maaf kak umi tersangkut dalam jammed yang teruk serik rasa lalu situ ..lain kali ikut jalan biasa jerr lah ..nanti bila berkesempatan dan kelapangan kita jumpa lagi yea ..tq sekali lagi 

Sunday, August 26, 2012

Blue Cake


great memories begin with ... a small bite

Biru lambang aku cinta padamu hebatkan ...
moga ia akak terus kekal hingga keakhir hayat ..tq azie

Saturday, August 25, 2012

Kek hantaran


                                                great memories begin with ... a small bite

Bertugas semula setelah seminggu bercuti ..hantaran untuk sang jejaka untuk diberi pada ratu hati tercinta ewwwaaaahhh...moga kekal bahagia hingga keakhir hayat 
                                    

Cupcakes hantaran


                                            great memories begin with ... a small bite

cupcakes lagi mmm..sesuai untuk hantaran  ..
bila dah siap suka pulak tengok reben tu jadi juga akhirnya 
terima kasih kak chah.

Barbie edible image cake



sedang cuba menaktifkan semula aktiviti ..
setelah sebulan berpuasa dan sibuk dengan jualan hari raya..
rezeki Allah beri syukur alhamdullillah ..