Wedding Story

Wednesday, May 30, 2012

Doorgift



 Terima kasih KE.. sahabat yang sentiasa memberi sokongan pada umi 

Football cake



Terima kasih Puan Haniza bonda pada Fauzan Danial sudi order kek ni ..nak bawa ke tadika katanya .. sudi-sudikanlah order lagi yea ...

Monday, May 28, 2012



memenuhi permintaan seorang sahabat yang teringin makan kek kukus bercorak dot-dot bukan apam dot-dot yea tapi versinya masih sama ..resepinya sangat mudah, memang selalu ada kat dapur kita kan so apalagi jom buat .. sesuai untuk minum petang ..ialah petang-petang selalu hujankan perut pun asyik bunyi-bunyi jerr


Just Plug And Play Concept


Panduan Menggunakan MPC

Panduan Menggunakan MPC

1. Masukkan MPC ke tempat pencucuh rokok/soket. Jangan hidupkan enjin. Pastikan lampu LED MPC menyala ke arah anda supaya mudah dilihat.
2. Hidupkan enjin.
3. Lampu LED akan menyala apabila enjin dihidupkan. Pastikan tempat pencucuh rokok anda dalam keadaan baik atau berfungsi.
4. Apabila lampu LED MPC menyala, bermakna alat MPC tersebut telah mula berfungsi untuk kenderaan anda. Anda perlu memastikan lampu LED sentiasa menyala apabila enjin dihidupkan. Keadaan ini mungkin anda tersentuh MPC secara tidak sengaja menyebabkan ia menjadi longgar dan lampu padam.
5. Jangan cabut MPC semasa enjin hidup. Untuk mencabut MPC, matikan enjin, cabut kunci dan pastikan lampu MPC telah padam sepenuhnya.
6. Boleh biarkan sahaja MPC berada di tempat pencucuh rokok sepanjang masa.

Bagaimana Mengetahui Alat MPC Berfungsi
1. Kenderaan anda akan terasa lebih lebih power/pickup.
2. Air-cond lebih sejuk.
3. Penukaran gear lebih lembut dan lancar, khasnya kenderaan menggunakan gear auto.
4. Pada sesetengah keadaan, bila enjin dimatikan, lampu LED masih menyala untuk 3-10 saat.


Max Power Controller (MPC)
Alat Penjimatan Minyak Dan Meningkatkan Prestasi Kuasa Enjin Kereta Anda

http://www.hebat2u.com/hop.php?ref=az_mir




























Sunday, May 13, 2012

Upin Ipin time


aqil, kiera dan hanee ..enjoy dengan kit kat


Luqman ..hmm dah besar dah dia ..macam baru semalam lahirkan dia ..sayaaaang umi


memenuhi permintaan anak-anak nak tengok upin dan ipin ..memang seronok, aqil melompat-lompat ikut rentak lagu sepanjang persembahan penuh dengan adegan yang mecuit hati , aqil, kiera suka sangat ..."mentadak..mentadu macam mana upin tidur "....kami tukar pada "mentadak..mentadu macam mana aqil bangun tidur" marah dia ..hak..hak..hak 
terima kasih pada mama siah dan papa zam ..lain kali ajak kami lagi yea

Thursday, May 3, 2012

Purple and Blue cake



Untuk pengantin yang sangat jelita ..memang cantik secantik bondanya,
 Selamat Pengantin Baru Zaza dan suami 
semoga bahagia hingga keakhir hayat ..terima kasih kerana sudi berurusan dengan kami ..