Wedding Story

Monday, April 23, 2012

Cinta Isma



Order dari adik tempat kerja lama untuk majlis pertunangannya ..hmm dulu suka usik dia dengan my boss Mr.J ... saja suka-suka usik..jangan marah boss, tak perr dia bukan baca pun blog umi yang kecik ni he..he kalau tak habis lerr kena sumpah mau jadi sesumpah nanti ..tapi nak cakap juga hmmm bila lah dia nak ada darling kat sebelah dia tu ..gaji banyak tuuuu ..rumah hu yyooo cantik kemas jerr ..pandai masak pulak tu bertuah sungguh sape yang jadi darling dia kan..mr.j jangan marah nooo..aqil kata kalau marah cepat tua ..

No comments:

Post a Comment