Wedding Story

Monday, April 30, 2012

Orange Butter cake


Ija terima kasih ..kek untuk makan-makan bersama keluarga 

Sunday, April 29, 2012

Warna penyeri cupcakes



Mana satu pilihan hatimu..
more info: 
sms: 019 - 232 2107
email: umiross5395@gmail.com

Pink Flower cupcakes



Terima kasih eita and friends ..

more info: 
sms: 019- 232 2107
email: umiross5395@gmail.com

Wednesday, April 25, 2012

Promosi Hari Ibu dan Hari Guru



PROMOSI UNTUK HARI GURU DAN HARI IBU

Sebagai tanda penghargaan dan ucapan terima kasih kepada ibu yang mendidik dan membesarkan kita, juga guru yang banyak memberi didikan dan bimbingan kepada anak-anak kita,
 kami di ..
Ummi's Oven Bakery
 ingin turut bersama meraikannya dengan hanya ..

RM12/Box 
Qty: 9pcs S size cupcakes 
Pilihan warna : Pink, Blue, Purple and Green


FREE  sekeping kad ucapan yang comel 

BULAN MAY SAHAJA
minimum 2 kotak

SMS: 019 - 232 2107
Email: umiross5395@gmail.com

Tuesday, April 24, 2012

Green cupcakes



Hijau yang segar dan mendamaikan ..60pcs kapis yang ditempah untuk majlis doa selamat dan kesyukuran seorang sahabat dialam maya ..terima kasih banyak-banyak atas sokongan yang diberi selama ini..
thanks nia ..
Promosi untuk Hari Guru dan Hari Ibu mesti yang terbaik untuk anda

untuk tempahan:
sms; 019 - 232 2107
email; umiross5395@gmail.com

Monday, April 23, 2012

Cakekasih ummi's photostream

abc ccmuffin chocCintamuHanee sayangmy activityRainbow
door giftcintaDSCN0019 (2)DSCN0014DSCN0016DSCN0002
DSCN0002 (2)DSCN0021 (2)DSCN0035chocolate cakeLove pinkMr.Bob
blue is sweetred green happyWhite pink cintaDSCN0113 (4)DSCN0112 (4)DSCN0097 (3)

see u here ...

Pink Shahada



Saya suka pink itulah perkataan kalau boleh diungkapkan, sangat sangat suka ..macam mana pun terima kasih shahada order kapis ni dengan akak ..dialah orangnya yang banyak membantu masa mi mula-mula buat kelas ..tq dik  

Cinta Isma



Order dari adik tempat kerja lama untuk majlis pertunangannya ..hmm dulu suka usik dia dengan my boss Mr.J ... saja suka-suka usik..jangan marah boss, tak perr dia bukan baca pun blog umi yang kecik ni he..he kalau tak habis lerr kena sumpah mau jadi sesumpah nanti ..tapi nak cakap juga hmmm bila lah dia nak ada darling kat sebelah dia tu ..gaji banyak tuuuu ..rumah hu yyooo cantik kemas jerr ..pandai masak pulak tu bertuah sungguh sape yang jadi darling dia kan..mr.j jangan marah nooo..aqil kata kalau marah cepat tua ..

Tuesday, April 17, 2012

KE Kek



Terima kasih KE ..semoga berbahagia dihari lahirmu dan sehingga keakhir hayat..

Green wedding cake




Hijau yang indah,sejuk mata memandang membuatkan perasaan yang amarah menjadi selembut bayu 
sedingin salju menjadikan hati tenang dan damai dalam perasaan yang sukar digambarkan betapa sayang dan cintanya sang jejaka pada sang dara 
yang bakal menjadi suri dalam hidupnya, 
yang menyerikan istananya, membawa keriangan dalam jiwanya ..
ucapan ..
SELAMAT PENGANTIN BARU 
untukmu wahai uda dan dara ..
semoga berbahagia hingga keakhirnya ..
aminn

Monday, April 16, 2012

Blue sweet




Selamat pengantin baru ..ingat lagu Anita Sarawak  syahdu jerr rasanya kan ..kan..kan

Tuesday, April 10, 2012

Car cake



Kek untuk Luqman and Lee so umi letak 2L Vrooommmm...birthday boy tapi tak sempat nak amik gambar dengan 2 jejaka ni sibuk dengan yaya yang tengah moody ...ala cayang muchuk asyik merajuk jerr tak cunnnn dah make-up tapi asyik mengalir air mata habis juga make-up tu yaya oooiii....
makanan by...
 Nasir and Zah catering (h/p: 014-7756296) ..harga sangat berpatutan
nasi impit kuah kacang, ayam masak merah woww..masak lodeh ..sambal goreng..
spagheti cabonara yang penuh dengan meat ball 
pencuci mulut kuih talam, karipap isi kentang yang enak 
buah-buahan ...air sirap bandung yang dingin terasa segar sangat ..
herrkkk kenyang dah aminn

email: umiross5395@gmail.com
sms : 019-232 2107
FB: Umi Rosmah -> Fan page: Ummi Oven Bakery


Thursday, April 5, 2012

Chocolate Cake



              Kek chocolate yang berchocolate ..kandos dan m&m..
Order dari Puteri Arissa untuk surprise birthday sahabat..umi cuba buat kek yang sesuai untuk gadis remaja ..yang sentiasa happy seperti umi dulu-dulu zaman yang penuh gelak ketawa tak ada masalah yang pasti ..sentiasa ada program setiap hari .....enjoy ur cake arissa ..terima kasih order lagi yea ..i likeeee

Tuesday, April 3, 2012

Barbie Edible Cake



Salam..salam ..salam..untuk dilla terima kasih dilla ..insyaallah nanti kita jumpa lagi sebab hari tu hari yang teramat sibuk menambah ilmu untuk memperbaiki cara hidup ..sebab tak mau lagi hanya sekadar di pinggiran ..minta maaf jangan serik tau ..luv u sis ..salam untuk chanteq and baby hencem qaf yang hencem tu..

email: umiross5395@gmail.com
sms: 019 - 232 2107