Wedding Story

Saturday, January 28, 2012

Yana Cake



Cake Yana untuk yana yang cute ..
terima kasih untuk KE & suami , juga Yasmin dan arissa ..yang sudi order dari umi orderlah lagi heeee..

Cupcake pink untuk Syahirah



Ccake Syahirah kawan kepada Syakirah ..yang suka pada kaler pwink pwink dan sekarang mama syahirah ... cik syimah dah berkawan pula dengan umi rosmah agak-agaknyalah pening tak baca ayat kat atas tu selama ni pernah juga cik syimah kita ni order dari umi tapi tak tau pulak lerr anak kami berkawan, satu kelas lagi, nun kat sekolah bukit indah ..dunia comel jerr kan sebenarnya kan..kan..kan



Friday, January 27, 2012

EHS Cupcakes



Cupcakes EHS ..masa ni teringat pulak dengan safety officer masa kerja
dolu-dolu ..Suntheran ooo..suntheran masih romeokah kamu ..
sun jangan marah nooo...
rindu lorrr sama kamu

Thursday, January 26, 2012

Barbie Chanteq



Hari-hari yang baru bermula bermula dengan nama ummisoven kini umi memberi nama baru dengan nama "cakekasihummi" dibawah nama induk "ummisoven bakery"..memulakan perjalanan dengan langkah dan semangat baru ..semoga rakan-rakan tetap menyokong perjuangan umi ..